Advert
as

Yeşilova İmam Hatip ile Müftülük Arasında Protokol

Yeşilova İmam Hatip ile Müftülük Arasında Protokol

Mesleki Gelişim Alanı kapsamında Yeşilova İmam Hatip Ortaokul ile İlçe Müftülüğü arasında protokol imzalandı.


 

Okullarda kaliteyi takip etmek ve nitelikli bir neslin yetiştirilmesi için Yeşilova İmam Hatip Ortaokul ile İlçe Müftülüğü arasında “Mesleki Gelişim Alanı" kapsamında protokol imzalandı.

 

Din Öğretimi Genel Müdürlüğün, okullarda kaliteyi takip etmek ve nitelikli bir neslin yetiştirilmesi için İl Milli Eğitim Müdürlüğünün  "Mesleki Gelişim Alanı" kapsamında Kasım ayı konusu olarak belirlenen "Okul yöneticileri öğrencilerin mesleki gelişimi için ilgili kuruluşlarla protokoller ile işbirliği yapacaktır." faaliyeti Yeşilova İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleşti.

 

Okul idaresi tarafından yapılan açıklamada,”Okul yöneticileri, öğrencilerin mesleki gelişimi için gerçekleştirilen işbirliği protokolünü okulumuz adına Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz ile ilçe müftüsü Ali İkiz arasında imzalandı. Protokol ile işbirliğinin amacı; öğrencilerin okulda teorik olarak öğrendiği bilgileri pratiğe ve uygulamalı yapılmasını sağlamak, mesleki beceri kazanmalarını sağlamak, topluma hitap edebilme kabiliyetini geliştirmek, toplum karşısında cesaretini toplama yeteneğini sağlamak ve planlanan programın düzenini sağlamak amacıyla bu protokol imzalandı.

 

 

Okulumuzla İşbirliği protokolü imzalayan, faaliyetlerimize katılan, bizleri en iyi şekilde ağırlayan İlçe Müftümüz Ali İkiz Bey´e teşekkür ederiz.”denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum