Advert
as

Okumuş ve Yıldız’dan Engelli Vatandaşlara Ziyaret

Okumuş ve Yıldız’dan Engelli Vatandaşlara Ziyaret

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ve İlçe Müftüsü Ali İkiz, ilçede yaşayan engellileri ziyaret etti.


Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ve İlçe Müftüsü Ali İkiz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle merkezde ikamet eden Paşa Yaman, Mehmet Emin Erimez ve Hasan Keskin’in evlerine misafir oldu.

 

Tüm engelli vatandaşların 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutlayan Kaymakam Fatih Okumuş; “Bizim ailelerden isteğimiz, engellileri bir külfet olarak değil de bir nimet olarak görmeleridir. Engellilerimiz Yüce rabbimizin bize bir emanetidir. Sağlıklı insanların da aynı zamanda bir engelli adayı olabileceği gerçeğini göz ardı etmemeliyiz. Bizler ilçemizdeki engelli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek hatırlarını sormak, yanlarında olduğumuzu bildirmek istedik.  Engelli vatandaşlarımızın yaşam şartlarının iyileştirilmesi ve kolaylaştırılması sosyal devletin asli görevidir. Devletimiz engelliler konusunda son yıllarda çok ciddi adımlar attı. Yasal düzenlemeler yaptı. Bu vesileyle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü yürekten kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum." dedi.

 

Engelli bireyler ve aileleri ise, Kaymakam ve beraberindekilere evlerine konuk oldukları için ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirip, teşekkür ettiler.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum