Advert
as

Tüfeği Ateş Alan Turan, Hayatını Kaybetti

Tüfeği Ateş Alan Turan, Hayatını Kaybetti

Sükyan Köyü Karyağdı Mezrasında kayalıktan düşmemek için tutunduğu tüfeğin ateş alması sonucu yaralan Haris Turan, hayatını kaybetti.

 

Mezrada hayvanları otlatmaktan dönen bir Haris Turan, kayalıktan düşmemek için tuttuğu av tüfeğinin ateş alması sonucu yaralandı. Yaralanan Turan, 20 gün sonra hayatını kaybetti.

Olay, Sükyan Köyü'ne bağlı Karyağdı Mezrasında meydana geldi. Yaklaşık 20 gün önce hayvanlarını dağa otlatmaya çıkaran Haris Turan (32), eve dönerken kayalıkta dengesini kaybetti. Kayalıklardan düşmemek için yanında bulunan av tüfeğini tutmaya çalışan Turan, av tüfeğinin ateş alması sonucu yaralandı.

 

Birkaç saat kayalıklar arasında yaralı olarak mahsur kalan Turan, köyde bulunanlara telefon açarak yardım istedi. Solhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Turan yapılan ilk müdahalenin ardından Elazığ'a sevk edildi.  Elazığ Araştırma Hastanesi'nde 20 güne yakın bir tedavi gören Haris Turan, hayatını kaybetti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum