Advert
as

Ak Parti Solhan İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

Ak Parti Solhan İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Solhan İlçe Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

 

İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Kalkınma Bakan Yardımcısı Av. Yusuf Coşkun, İl Başkan Vekili Yılmaz Çapak, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, Ak Parti ilçe Yönetim Kurulu, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyeleri, Gençlik kolu ve Kadın Kolu Başkanları ile mahalle temsilcilerinin katılımıyla Kahvaltıda buluşan partililer, kahvaltı sonrası İlçe Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi.

 

Kalkınma Bakan Yardımcısı Av. Yusuf Coşkun  toplantıda yaptığı konuşmada, 2017 yılında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gelecek yıl da çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini belirten Coşkun “2019 yılında yapılacak olan seçimler için şimdiden çalışmalarımıza yoğunluk vermeliyiz. Bu amaçla mahalle temsilcilerimiz, ilçe yönetimi ve belediye meclis üyelerimiz ile sıkı diyalog içinde olmak zorundayız. Hedeflerimize ulaşmamızın olmazsa olmazı disiplinli çalışmaktır." diye konuştu.

 

Toplantı sonrasında mahalle temsilcilerinin talep ve önerileri dinlenildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum