Advert
as

Senaryo Yazarlığı Eğitimi

Senaryo Yazarlığı Eğitimi

Solhan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde Sinema Senaryo Yazarlığı kursu açılıyor. Kursa başvurular başladı.

Solhan Halk Eğitimi Müdürlüğü bünyesinde profesyonel veya amatörce kısa film, uzun metrajlı film, belgesel vb. projelerin senaryolarını yazmak isteyenler için sinema senaryo yazarlığı kursu açılacak.

Kursa katılmak isteyenlerin Halk Eğitim Merkezine bizzat başvurarak yapması gerekiyor. Başvuru için kimlik fotokopisi ve öğrenim belgesi ibraz edilmesi yeterlidir. Profesyonel veya amatörce kısa film, uzun metrajlı film, belgesel vb. projelerin senaryolarını yazmak isteyenler sinema senaryo yazarlığı kursuna katılarak kariyerleri için ilk adımı atabilirler. Hobi amaçlı olarak kendi filmlerini çekmek isteyenler ve amatörce senaryo yazmak isteyenler de Senaryo Yazarlığı Eğitimi alarak hikayelerini doğru tekniklerle ele alabilir ve senaryolarını zenginleştirebilirler.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum