Advert
as

Yanılmaz, İl Birincisini Makamında Ağırladı

Yanılmaz, İl Birincisini Makamında Ağırladı

İmam Hatip Ortaokulları arası ezanı güzel okuma yarışmasında il birincisi olan görme engelli Abdulkerim Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün konuğu oldu.

 

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Karlıova ilçesinde İmam Hatip Ortaokulları arasında düzenlenen "Genç Sâda Kur'an-ı Kerim'i ve Ezanı Güzel Okuma Yarışmasında" ilçemizi ve Yeşilova İmam Hatip Ortaokulunu temsil eden görme engelli Abdulkerim Yıldız ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün konuğu oldu.

 

Genç Bilaller Güzel Ezan Okuma yarışması il birincisi olan Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Abdulkerim Yıldız’ı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, şube müdürleri Zülfü Çalışkan, Muhittin Çiftçi ve Ahmet Akgündoğdu tarafından sıcak ve samimi bir ortamda karşılandı.

İlçe Milli Eğiitm Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, Abdulkerim Yıldız´ı başarılarından dolayı tebrik etti. Önce okul sonra il birinciliğinin ilçede sevinçle karşılandığını ifade ederek Abdulkerim Yıldız´a hediyeler verdi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum