Advert
as

PKK Operasyonunda Uçaksavar Ele Geçirildi

PKK Operasyonunda Uçaksavar Ele Geçirildi

Genç ilçesinde PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda Doçka uçaksavar silahı ile 16 el yapımı patlayıcı düzeneği ele geçirildi.

 

 

Genç ilçesinde PKK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonda, Doçka uçaksavar silahı ile mühimmatı, 16 el yapımı patlayıcı düzeneği ve bol miktarda yaşam malzemesi ele geçirildiği bildirildi.

 

Valilikten yapılan açıklamada, Genç ilçesi mülki sınırlarında, PKK'nın kış üslenmesini engellemek ve PKK'lıları etkisiz hale getirmek maksadıyla bugün yapılan operasyonda; Doçka uçaksavar silahı ile 79 mühimmatı, 16 el yapımı patlayıcı (EYP) düzeneği, 22 elektrikli fünye, A4 patlayıcı, 7 büyük tüp, 3 küçük tüp ve bol miktarda yaşam malzemesi ile kıyafet ele geçirildiği kaydedildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum