Advert
as

Açık Öğretim Lisesi Sınav Tarihleri Belli Oldu

Açık Öğretim Lisesi Sınav Tarihleri Belli Oldu

Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği ve binlerce öğrencinin gireceği Açık Öğretim Lisesi 2018 sınav tarihleri açıklandı.

 

 

Halk Eğitim Merkezinden yapılan açıklamada, 2018 Açık Öğretim Lisesi 2. Dönem Sınavının 17-18 Mart 2018 tarihlerinde yapılacağı belirtildi.

 

Açık Öğretim Lisesi Sınavları 3 oturum şeklinde aşağıda belirtilen gün ve saatlerde yapılacak:

 

I. Oturum 17 Mart 2018 Cumartesi 09.30

 

II. Oturum 17 Mart 2018 Cumartesi 14.00

 

III. Oturum 18 Mart 2018 Pazar 09.30

 

 

AÖL Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

 

Açık Öğretim lisesinden eğitim gören öğrenciler, sınava Giriş Belgelerini MEB resmi sitesi adresi üzerinden çıkarabileceklerdir. Bahsedilen adresten ya da haberimizin içeriğinde bulunan linkten ulaşacağınız adresten alınacak belgenin bilgisayar çıktısı ile sınava girileceklerdir. Posta ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir.

 

AÖL Sonuçlarının Açıklanması

 

 

Sınav sonuçları internet ortamında  “www.aol.meb.gov.tr”  adresinden duyurulmaktadır. Sınav sonucunda mezun olamayan öğrencilerin bir sonraki dönem için kayıt yenileme ve ders seçimi zorunludur.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum