Advert
as

Halk Eğitim’den Eğitim Kursu

Halk Eğitim’den Eğitim Kursu

İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Okul servis araçları yönetmeliğinde yapılan değişiklik nedeniyle okul servis şoförlerine ve rehber personellere eğitim verdi.

 

Okul servis araçları yönetmeliğinde yapılan değişiklik neticesinde Milli Eğitim Bakanlığının yayınlandığı genelge doğrultusunda İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından okul servis şoförlerine ve rehber personellerine yönelik açılan kursta 63 kişiye eğitim verildi.

 

Solhan İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Muhtesim Tunç tarafından yapılan açıklamada:“Solhan İlçemizde Taşımalı Eğitim yapılan okulların okul servis araç sürücülerine ve rehber personellerine, değişen Okul Servis Araçları Yönetmeliği kapsamında Okul Servis Araçları Sürücü Eğitim Kursları 30.12.2017-07.01.2018 tarihleri arasında Dilektepe İlköğretim Okulunda hafta sonlarında açılan 30 saatlik iki kursa 63 servis şoför başvuru yaptı. Servis şoförlerimize gerekli eğitimler verildi. Taşımalı eğitim yapılan okullarımızın isimleri ise Dilektepe İlköğretim Okulu, Hazarşah Yeni Yerleşim İlköğretim Okulu, İMKB Arakonak İlköğretim Okulu, Yenibaşak Yatılı Bölge Ortaokulu, Atatürk İlköğretim Okulu ve Ş.K.Ersin Ateş İlköğretim Okulu’dur.” ifadelerine yer verdi.

 

Solhan'da Bilgisayar Kursu Açılacak

 

Solhan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde bilgisayar kursu açılacağını belirten Tunç, “Bilgisayar kursu başvuruları başlamıştır. Kursiyerlerimiz öğrenim Belgesi ile Nüfus cüzdanı fotokopisiyle başvuruda bulunabilirler.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum