Advert
as

Yıldız, Şoförler Odası Başkanlığına Aday

Yıldız, Şoförler Odası Başkanlığına Aday

Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığına adaylığını açıklayan Necmettin Yıldız, şehir içi ulaşım sıkıntısını çözeceklerini söyledi.

 

 

Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığı için adaylığını açıklayan Necmettin Yıldız, Bingöl’deki şehir içi ulaşım sorunlarını çözeceklerini belirtti.

 

1482 üyesi olan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlık seçiminin 14 Ocak’ta yapılacağını söyleyen Necmettin Yıldız, “ 25 yıldır şoförlük mesleğini icra ediyorum. Şoförler Odasında yeni bir oluşuma gitmek için arkadaşlarımızla beraber böyle bir karar aldık. Yıllardır ilimizin birikmiş sorunlarını çözmek için bu makama talip olduk. Yeni bir yönetimin, taze bir kanın değişiklik ve ilgi getireceğine inanıyoruz. Birleştirici ve sorun çözücü çalışmalarla tüm üyelerimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. 14 Ocak’ta yapılacak seçimler için şoförlerimizden destek bekliyoruz. Oda seçiminin şimdiden ilimize hayırlara olmasını diliyorum” dedi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum