Advert
as

Yeşilova İmam Hatip’ten Web Sitede Büyük Başarı

Yeşilova İmam Hatip’ten Web Sitede Büyük Başarı

Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu, ülke genelinde web site etkin kullanım performansında okullar sıralamasında 9. sıraya yükselerek büyük başarı elde etti.

 

Solhan Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu web site etkin kullanım performansı ölçütlerine göre ilçemiz ve Bingöl’de birinci sırada yer alarak büyük başarı sağladı. Bunun yanı sıra Türkiye’de bulunan 53.834 kurum arasında, ülke genelindeki okullar sıralamasında 9. oldu.

 

Milli Eğitim Bakanlığı web sitesinde yayınlanan ilk ona giren okullar listesinde ilçemizi ve ilimizi temsil eden Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu büyük başarı gösterdi.

 

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü web sitesinde yer alan açıklamada,”Okul web sitelerinin etkin kullanımı ile ilgili Bakanlığımızın yayınladığı verilere göre Türkiye geneli 53834 kurum arasında İlçemizden  (ilk 10. sırada Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu ve 31. Sırada ise Solhan Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi) olmak üzere iki okulumuz ilk 100´ e girmişler. İl genelinde ise ilk üçüncü sırada İlçemizde  (1. sırada Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu, 2. sırada Solhan Anadolu İmam Hatip Kız Lisesi 3. sırada ise Dilektepe Ortaokul) ´ları yer almaktadır.  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali İhsan Yanılmaz web sitelerin etkin kullanımından dolayı söz konusu okulların web sitelerinde sorumlu kişileri ile okul yönetimine teşekürlerini ileterek başarılar diledi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum