Advert
as

Öğretim Görevlisi Döner İmam Hatiplilerle Buluştu

Öğretim Görevlisi Döner İmam Hatiplilerle Buluştu

Bingöl Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Naim Döner, Solhan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

 

 

 

Solhan Anadolu İmam Hatip Lisesi seminer programları kapsamında Değerlerimiz ve İmam Hatipli olmak konulu seminer programına Bingöl Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç Dr. Naim Döner katıldı. Okul öğrencilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Döner öğrencilere İlahiyat Fakültesini tanıma ve Mesleki rehberlik alanında seçebilecekleri meslekler hakkında bilgiler aktararak öğrencilerin sorduğu soruları cevapladı. Okul yönetimi tarafından verilmiş olan seminer için Bingöl Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç Dr. Naim Döner'e teşekkür edildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum