Advert
as

Solhan Spor Kulübünden Zorunlu Açıklama

Solhan Spor Kulübünden Zorunlu Açıklama

Temsilcimiz Solhan Spor Voleybol Takımı, 10 Ocak 2018 Çarşamba günü Arhavi deplasmanından sonra Artvin Arhavi Bld. Spor Kulübü ve Atmacalar Taraftar Grubunun yalan-yanlış açıklamalarını kınadı.

Yapılan açıklama şöyle;”10 Ocak 2018 Çarşamba günü Arhavi deplasmanında karşılaştığımız çirkin durumlar neticesinde üstelik kendi spikerlerinin anlatımıyla desteklenen görüntüler yardımıyla yaptığımız kamuoyu açıklamasından sonra Arhavi Bld. Spor Kulübü ve Atmacalar Taraftar Grubunun kendi sayfalarında yaptıkları yalan-yanlış açıklamaları kınıyoruz. Servis ettikleri kısa videoda taraftarımızın elindeki "VUVUZELA"yı bıçak olarak göstermeye çalışarak kendilerini aklamaya çalıştıklarını şiddetle kınayarak belirtmek isteriz. Ayrıca;

1. Solhan Spor'umuz setlerde 2-1 öndeyken oynanan 4.sette Rakip takım oyuncusu Ricardo gerginliği başlatan sporcu oldu. Üstelik müsabaka içerisinde ve müsabaka sonrasında defalarca özür diledi.

2. Bu görüntüler 4.sette teknik molaya girildiği anda çekilen görüntülerdir. Maçı etkileyen bir durum söz konusu olmadığı için müsabaka devam ettirilmiştir. Müsabaka Gözlemci Raporunda da durum aynen belirtilmiştir. Ve Federasyonumuz tarafından herhangi bir cezaya da gerek duyulmamıştır.

3. Sahaya atlayan 2 taraftardan birinin elinde "VUVUZELA" vardır. Arhavi cephesi tarafından Algı operasyonu yapılarak ÇİRKİNCE bıçak olarak gösterilmeye çalışılmıştır.

4. Maç öncesi güvenlik kontrolü yapılarak taraftarımız salona alınmıştır. Emniyet raporlarında müsabaka TEMİZ olarak görülmektedir.

5. Kesinlikle müsabaka 2-3 defa durmamıştır. Maçın tamamı izlendiğinde yazılanın ne kadar yalan ve iftira içerdiği tüm kamuoyu tarafından görülecektir.

6. Müsabaka sonrasında Arhavi Bld. Spor'un Başta Ahmet Kavaz olmak üzere Teknik Heyeti ve sporcuları en güzel şekilde uğurlanmıştır.

7. Kendi evimizde oynadığımız Arhavi Bld. Spor müsabakasının tarihi 07 Ekim 2017 Cumartesi idi. Üzerinden tam 3 ay geçmesine rağmen bizim paylaştığımız Kamuoyu Açıklamasından sonra servis edilmesi de MANİDARDIR.

Tam 3 ay sonra bizim yaptığımız açıklamadan sonra kendilerini aklamaya çalışmaları ne kadar aciz ve haksız olduklarını belgelemiştir. Bu yalan-yanlış demeçlerini şiddetle kınıyor, gereğini yapacağımızı tüm kamuoyuna bildirmek isteriz.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum