Advert
as

Bayram ve Çapak Güven Tazeledi

Bayram ve Çapak Güven Tazeledi

Hafta sonu Şoförler Odası ile Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda seçim heyecanı yaşandı. Seçimlerden zaferle ayrılan isimler mevcut Başkanlar Ali Bayram ve Yılmaz Çapak oldu.

 

Cumartesi günü yapılan Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçiminde Yılmaz Çapak ve Mehmet Ulcay yarıştı. Esnaf Odasına kayıtlı esnafların çoğunun desteğini alan Çapak, rakibine üstünlük sağlayarak yeniden Başkan seçildi. Destekçilerine ve tüm esnaflara teşekkür eden Çapak, “Son derece demokratik bir ortamda seçimimizi yaptık. Sağolsun esnaf kardeşlerimiz bizi yeniden bu göreve layık gördü. Onların bizi yeniden seçmesi bize olan güvenlerini gösteriyor. Tabi bizim de sorumluluğumuzu arttırıyor. Artık bir önceki dönemden daha iyi çalışmak zorundayız. Esnafımız bu şehrin, bu ülkenin yapı taşlarından birisidir. Bunun bilinciyle hareket edip her zaman esnafımızın yanında yer almaya devam edeceğiz. Tekrardan herkese teşekkür ederim “şeklinde konuştu.

“Şoförler Yine ‘Bayram’ Dedi”

Dün yapılan Şoförler Odası seçiminde ise Ali Bayram, daha önce adaylığını açıklayan Necmettin Yıldız’ın adaylıktan çekilmesiyle tek liste ile seçime gitti. Tek liste olmasına rağmen şoför esnafının yoğun katılım gösterdiği seçimde Ali Bayram bir kez daha seçildi. Kendisine bu göreve tekrar layık gören şoförlere teşekkür eden Bayram, “Tüm şoför arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum. Bizleri tekrar burada görmek istedikleri için gelip oy kullandılar. Biz burada onların hakları için yıllardır sürdürdüğümüz mücadelemize devam edeceğiz. Kimse şoför esnafının herşeye susup eyvallah demesini beklemesin. Bu şehrin en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisi olarak elbette ki haklarımızı arayacağız. Şehirde bir trafik sorunu var ise elbette ki bunu en iyi gören yine şoförlerdir. Fakat bir diyalog eksikliği yaşanıyor. Trafik belediyeye devredildiğinden beri olumlu hiçbir gelişme yaşanmamakla beraber işler daha kötüye gitti. Bu diyalog eksikliğindendir. Bu şehrin trafiği duba ile çözülecek bir trafik değildir. Yarın öbür gün 80 tane büyük halk otobüsü de gelecek. O zaman ne olacak? Herkes ben bilirim havasında ama işler öyle yürümüyor. Bin bilsen de bir bilene danış demişler. Ne kadar bildiğini düşünsen de hayatını bu trafikte geçiren insanlara çözüm önerilerini soracaksın? Ben tekrar söylüyorum, şoför esnafı her zaman diyaloga açıktır. Bu trafik keşmekeşinin çözümü için de elinden geleni yapmaya hazırdır. Ne kadar bilseler de işi ehline bırakmak her zaman daha mantıklı olandır. Tekrardan seçimde bize oy veren, seçime katılan tüm şoför arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu seçimin ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum “ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum