Advert
as

Solhan Spor, Niksar’da Moral Buldu

Solhan Spor, Niksar’da Moral Buldu

Voleybol 1.Ligi B Grup`ta mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor sezonun 16. Haftasında Tokat temsilcisi Niksar Belediye Spor’a konuk oldu.

 

Voleybol Federasyonu Erkekler 1. Ligi B Grupta mücadele eden Solhan Spor, 2017-18 sezonunun 16. Haftasında Niksar Belediye Spor’u 3-0’lık net bir skorla mağlup etti.

 

14 Ocak Pazar günü saat 14.00’de Niksar Kapalı Spor Salonunda Niksar Belediye Spor ile oynanan karşılaşmada, ilk seti 19-25, İkinci seti 19-25, üçüncü seti 23-25, alan temsilcimiz, 3-0’lık net bir skorla Tokat Niksar Belediye Spor’u 3-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Böylelikle 16. Haftayı 36 puanla 3. Sırada tamamladı.

 

 

Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını Şanlı Urfa Temsilcisi Haliliye Belediye Spor’la 21 Ocak 2018  Pazar günü saat 14:00’te Solhan Kapalı Spor Salonunda karşılaşacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum