Advert
as

Okula Büyük Çapta Zarar Verdiler

Okula Büyük Çapta Zarar Verdiler

Karlıova ilçesinde bulunan İmam Hatip Ortaokuluna giren kişi veya kişiler okula büyük zarar verdi.

 

Gece saatlerinde Karlıova İmam Hatip Ortaokuluna giren kişi veya kişiler, okulun birçok sınıflarında bulunan elektronik ve kamera sistemi, akıllı tahtalar, bilgisayar, laboratuar, masa, sandalye ve dolapları kırarak okulla büyük çapta zarar verdiler.

Yaklaşık dört yıl önce inşaatın tamamlanan ve eğitime açılan okul, son sistem ve teknoloji ile donatıldı. Gece saatlerinde okulun arka kısmında bulunan demir korkulukları kıran kişi ve veya kişiler bina içerisine girerek okulun içinde bulunan tüm malzemelere zarar verdiler. Okulun ana elektronik sistemini de kıran kişiler,  duvarlara yazı yazdılar.

 

Okulda yapılan inceleme sonrası olayla ilgili soruşturma başlatan Polisler olaya karıştıkları iddiasıyla iki kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum