Advert
as

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yanılmaz’dan Yarıyıl Mesajı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yanılmaz’dan Yarıyıl Mesajı

Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, 2017 – 2018 Eğitim Öğretim yılı birinci dönemin sona ermesi nedeniyle yarıyıl mesajı yayınladı.

 

 

2017 – 2018 Eğitim Öğretim yılı birinci dönemin sona ermesi üzerine bir mesaj yayınlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, öğrenci, öğretmen ve velilere seslendi.

 

Yanılmaz mesajında,” İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak; 48 okulumuzda 7727 öğrencimiz karnelerini alarak 416 öğretmenimizle birlikte yarıyıl tatiline gireceklerdir. 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı birinci döneminin huzurlu ve sağlıklı bir şekilde sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bir dönem boyunca göstermiş oldukları üstün gayret ve çalışmalarından dolayı tüm idarecilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyorum.

 

Sevgili Veliler; Karne, öğrencinin her alanda başarılı veya başarısız olarak belirlendiği bir belge değildir. Öğrencinin bulunduğu eğitim ortamlarında veya çevresel faktörlerden, kendinden beklenen bilgi, beceri, istidatlarından ne dereceye ulaşabileceğini gösteren ana değerlendirme olarak algılanmalıdır. Karneler, çocuklarınızın nasıl bir insan olduğunu değil, onların okul derslerindeki durumlarının nasıl olduğunu ortaya koyan belgelerdir. Çocuklarınızın derslerdeki başarısızlığını sorun haline getirmeyin, başarılarını da abartmayın. Karnenin bir sonuç olduğunu unutmayın. Bu sonuca nasıl varıldığını düşünün.

 

Sevgili Öğrenciler; Karne notlarınız ne olursa olsun bugün almış olduğunuz karneleri başarı ya da başarısızlık göstergesi olarak kabul etmek yerine, güçlü ve zayıf yönlerinizi görme aracı olarak değerlendirmelisiniz. Siz bizim istikbalimizsiniz, ülkemizin yegane değerlerisiniz ve bizim için çok önemlisiniz. Bilginizle, başarınızla, güzel ahlakınızla, örnek davranışlarınızla ülkemizi en güzel yerlere taşıyacağınıza inanıyoruz. Karne tatili sürecini iyi bir dinlenmenin yanı sıra kendinizi yeniden değerlendirmek için de kullanmalısınız. Sizlere dinlenerek, eğlenerek, bol bol kitap okuyarak, mutlulukla geçireceğiniz güzel bir tatil dilerim.

 

Sevgili Meslektaşlarım; Nesillerimizi yetiştirmek adına özveriyle yürüttüğünüz tüm çalışmalarınızı ve azminizi yürekten destekliyorum.  Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz’ın talimatıdır, Lütfen öğrencilerinize ödev vermeyin. Öğrencilerinizi evlatlarınızdan farklı görmediğinizi, tüm gücünüzle onların en iyi şekilde yetişmesi adına bu kutsal görevi severek ifa ettiğinizi biliyorum. Geleceğimizi inşa etme yolunda, eğitim adına yaktığınız meşaleyi sonsuza dek taşıyacağınıza yürekten inanıyorum. Ülkemizi çağın ilerisine taşımak ve geleceğimizi emanet edeceğimiz nesillerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için büyük bir sorumluluk altında olduğunuzu biliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle,  bu dönem de öğrencilerimize milli, manevi, ahlaki, insani, edebi değerleri kazandırmak için göstermiş olduğunuz yüksek gayretlerden ve her bir öğrencimize verdiğiniz emeklerden dolayı siz değerli meslektaşlarıma teşekkür ediyor, güzel bir tatil diliyorum.

Herkesin, bu kısa tatil dönemini bir fırsata dönüştürüp; kendi payına düşen önlemleri alarak, daha enerjik ve daha yenilenmiş bir şekilde II. Yarıyıl dönemini karşılaması temennisi ile iyi tatiller diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”dedi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum