Advert
as

Dönem Sonunda Öğretmenler Ödüllendirildi

Dönem Sonunda Öğretmenler Ödüllendirildi

Yeşilova İmam Hatip Ortaokul öğretmenleri, Web sitesinin etkin kullanımı nedeniyle dönem sonunda ödüllendirildi.

 

 

İlçe Milli Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, Web sitesinin etkin kullanımı nedeniyle Yeşilova İmam Hatip Ortaokul öğretmenlerine plaket verdi.

 

Konu ile ilgili okul idaresi tarafından yapılan açıklamada,”Web sitesinin etkin kullanım performansında okulumuz 53.834 kurum arasında 6. oldu. Bu başarıda katkısı olan bütün öğretmenlerimiz ödüllendirildi. Ayrıca web sitesinin etkin kullanımına yönelik etkinlikler, EBA´da yayınlanan haberler, sınıf öğretmenliği performansı, okul kültürüne uyum ve farkındalık gösteren öğretmenlerimiz İlçe Milli Müdürümüz Sayın Ali İhsan Yanılmaz, Şube Müdürümüz Zülfü Çalışkan, Öğretmenevi Müdürü Recep Kaya ve Okul Müdürümüz Yılmaz Şimşek tarafından öğretmenlerimize plaket takdim edildi. Programa katılan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali İhsan Yanılmaz okulumuzun gösterdiği başarıları, öğretmenler arasındaki uyumu ve idarecilerin çalışkanlığını överek eğitim öğretim hayatında başarılar diledi.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum