Advert
as

Kadın Kolları Başkanı Tütünen, Yeniden Seçildi

Kadın Kolları Başkanı Tütünen, Yeniden Seçildi

AK Parti Solhan Kadın Kolları 5.Olağan kongresinde Şengül Tütünen, yeniden Başkan seçildi.

 

Belediye Kültür Merkezinde yapılan Solhan AK Parti İlçe Kadın Kolları 5.Olağan kongresinde Şengül Tütünen, yeniden Başkan seçildi.

 

Kongreye Bingöl İl Başkanı Mehmet Hanifi Güler,  Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Başkanı Nihat Doğu, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, Gençlik Kolları Başkanı Harun Tunç ve AK Partili kadınlar katıldı.

 

Katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şengül Tütünen,”Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasete girişiyle kadının siyasete girmesi ve siyasetin içinde yer alması Ak Parti döneminde zirve yaptı. Kadın Ak Parti ile birlikte artık karar organlarının içinde bende varım diyecek noktaya geldi. Kadınları dışlayan ikinci sınıf muamele yapan ülkeler asla ilerleyemez. Bunun bilincinde olan Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan kadının her alanda önünü açarak destek olmuştur. Partimizin hak ve özgürlüğü politikaları ile kadınları tarih boyunca istiklal mücadelesinde daima ön safta yer almışlardır. Kimi zaman devletin kuruluşunda kimi zaman vatanın kuruluşunda görev alan kahraman kadınların asla unutulmayacak. Biz inanıyoruz ki kadınlar birlik olursa dünyayı ele alır. Birlik olacağımızı ümit ederek kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

Kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyen Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu,” İnşaallah bu kongrelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde 2019 seçimlerinin en iyi biçimde hazırlanacağımızı ben ümit ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız, Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan liderliğinde 2001 yıllında kurulan Ak Parti 2002 seçimleriyle birlikte tek başına iktidara geldi ve o günden bu güne kadar yapılan 3 mali idareler seçimi, 5 tane milletvekili seçimi ve üç tane de referandum olmak üzere bütün bu seçimlerde Ak Parti hepsini büyük bir oy oranıyla kazanarak sadece Türkiye değil dünyaya damgasını vurmuştur. Saygıdeğer hazirun Ak Parti hizmet partisidir. Ak Parti dava partisidir. İşte o masum insanların umudu haline gelmiştir.

Türkiye’ye değişik zamanlarda değişik dönemlerde saldırılar oluyor. Türkiye’nin gidişatını önünü kesmeye çalışıyorlar. Sayın cumhurbaşkanımızın liderliğindeki bu güçlü Türkiye’yi zayıflatmak istiyorlar. İnşaallah biz her daim sayın cumhurbaşkanımıza destek olacağız. Partimizin yanında olacağız. Ve Allah’ın izniyle Ortadoğu’da Türkiye’nin söz sahibi olması için canla başla çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

 

Herkesi selamlayarak konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız; Kıymetli hazirun, çok değerli Ak Parti ailesi 2002 yılı Türkiye’si dışa bağımlı, hiçbir şeyi olmayan, İMF memurları bile neredeyse başbakanlar düzeyinde havaalanında karşılayan ülkeydik. Allah’a binlerce şükürler olsun ki 2002 yılı sonrasında ne zaman ki Recep Tayip Erdoğan Ak Partiyi kuruyor, hemen akabinde hükümet oluyor bütün projelerin ana merkezine insanı koyuyor.  ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturuyla hareket ediyor. Ve o zaman insanlara kıymet veriliyor. O zaman ülke büyüyor ve önüne geçemez bir hal alıyor. Buradan bakıyorsunuz ki içerden ve dışardan bir sürü fitne tohumları ekilmeye başlanıyor. Neden oluyor? Bunların tek sebebi gerçekten gidişatı çok iyi olan, belirli hedefler olan bu ülkenin önüne kesmek ama yüce Rabbim inşallah bunlara bugüne kadar fırsat vermedi, bundan sonra da vermeyecektir. Biz biliyoruz ki Müslümanın olduğu yerde Yüce Rabbim mutlaka yardımcıdır. Bunu hiç kimse unutmayacak unutmasın. Değerli arkadaşlar gerçekten 16 yıldır bu ülkede cidden çok hizmetler başarmıştır. 2023-53-71 hedeflere emin adımlarla yürüyen bir Türkiye iken işte ne yazık ki şuan da içerde ve dışarda bazı sıkıntılar yaşıyoruz. Yüce Rabim rahimdir, kerimdir. İnşallah onun iradesiyle çok daha huzurlu, güvenilir ve yaşanabilir bir Solhan, bir Bingöl, bir Türkiye bizi bekliyor. Bize düşen Müslüman olarak dimdik Cumhurbaşkanımızın yanında durmak, onun safında yer almaktır.”dedi.

 

 

Son olarak kürsüye çıkan Ak Parti Bingöl İl Başkanı Mehmet Hanifi Güler;”Biz, makam mevkii, seçim seçilme derdinde değiliz. Burada büyük bir davanın, büyük bir mirasın, büyük bir ideolojinin mücadelesini veriyoruz. Allah’ın izniyle sizlerin desteğinizle Cenabı Allah bu ümmeti sahipsiz bırakmasın. Türkiye, Allah korusun eğer çökerse ümmeti İslam çöker. Şuan İslam coğrafyası hazin, melül ve perişandır. İslam dünyasının en önemli başkentlerimizden bir tanesi olan Bağdat yerle bir olmuş, Şam yerle bir olmuştur. İstanbul’u da yerle bir edeceklerken Cenab-ı Allah onlara bu fırsatı vermedi. Böyle bir musibeti Cenab- ı Allah bu millete yaşatmasın. Türkiye’nin en büyük sermayesi yetişmiş gücüdür. Petrol yok, gaz yok ama ‘Elhamdülillah’ yetişmiş insan gücümüz var. Bir anda Edirne’de, Şırnak’ta, Hakkari’de Bingöl’de insanlar aynı anda aynı saniye de sokaklara döküldüler. İlçesini savundular, milletini savundular ve devletini savundular, çünkü bizim başka devletimiz de yok gidecek yerlerimiz de yok. Cumhurbaşkanımız bu mazlum, mustazaf Suriyeleri Müslümanları Türkiye’de barındırmasaydı onların hali ne olurdu. Türkiye’de şuan resmi kayıt dışında belki 10 milyon muhacir var. Bakın ‘Elhamdülillah’ ne ekmeğimiz az oldu, ne suyumuz eksildi, ne imkanlarımız çürüdü. Sen Allah’ın kuluna yardım ettiğin müddetçe hele hele bu kul mazlum bir kulsa, hele mazlum ve Müslümansa sen ona yardım ettiğin müddetçe Cenabı Allah da sana yardım eder. Değerli misafirler, Afrin’de şehidimiz var. Allah rahmet eylesin, ailesine başsağlığı diliyoruz. Hepimizin başı sağ olsun. İnşallah bu son şehidimiz olur. Cenabı Allah ordumuza muzaffer etmeyi nasip eylesin. Türkiye Cumhuriyeti şuan da çok ciddi bir sınav veriyor. Ve bizim her zaman namazlarımızda, ibadetlerimizde, ülkemize dua etmemiz lazım. Bu ülkeye Allah zeval vermesin. Bu ülkeye Allah dert keder vermesin. Cumhurbaşkanımıza sağlık, sıhhatler, bol ömürler versin.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum