Advert
as

Toprak Kayması, Demiryoluna Zarar Verdi

Toprak Kayması, Demiryoluna Zarar Verdi

Asmakaya Köyü Dersor Mezrası mevkiinde bulunan yeni demiryolu, yağışların etkisiyle meydana gelen toprak kaymasında hasar gördü.

 

Yağışların etkisiyle meydana gelen toprak kayması, Asmakaya Köyü ile Dersor Mezrası arasındaki yeni demiryolu ağında büyük hasara yol açtı.

 

Edinilen bilgiye göre; Asmakaya Köyü ile Dersor Mezrası arasındaki yeni demiryolu ağı, yağışların etkisiyle meydana gelen toprak kayması sonucu 20 metre uzunluğundaki perde beton yan yattı.

Yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi düştüğü sırada hareket halindeki Braj (iş) Makinesinin perde betona çarpması sonucunda 2 makinist yaralandı.  Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan makinistlerin birinin ayağı, diğerinin ise kaburgaların kırıldığı belirtildi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum