Advert
as

Kaymakam Okumuş’tan Köy Ziyaretleri

Kaymakam Okumuş’tan Köy Ziyaretleri

Köy ziyaretlerine devam eden Kaymakam Fatih Okumuş, köylerdeki sorunları çözüme kavuşturma noktasında vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Kaymakam Fatih Okumuş, fırsat buldukça köyleri ziyaret ederek sorunları çözüme kavuşturma noktasında vatandaşlarla bir araya geldi. Bu kapsamda Kaymakam Okumuş; Bozkanat, Düzağaç, Asmakaya ve Tarhan Köylerini ziyaret etti.

 

Bozkanat Köyü ziyaretinde Kaymakam Okumuş’a, İlçe Özel İdare Müdürü Cahit Çapadak ve Şantiye Şefi eşlik etti.

Ziyaret ettiği Bozkanat Köyünde vatandaşlarla bir araya gelen, onların istek ve şikâyetlerini dinleyerek sorunlarına çözüm üretmeye çalışan Kaymakam Okumuş, vatandaşlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Kaymakamın köylerinde bulunmalarından son derece memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirttiler.

 

Kaymakam Okumuş, Düzağaç Köyünde hasta olan Hacı Ali Bulak ve Rıza Yıldırım’ı ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ev Ziyaretleriyle vatandaşların durumlarını yakından gören, hal ve hatırlarını sorarak hasbihal eden Kaymakam Okumuş, devletimizin tüm imkânlarıyla her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu belirterek,“ Kendilerine hizmet etmekten onur duyduğumuz bütün hemşehrilerimi muhabbetle selamlıyorum.” dedi.

 

Asmakaya Köyü’ne giden Okumuş, köy merkezinde Halit Öztaş ve Bozkar Mezrası’nda Kadriye Turğa’yı ziyaret ederek sıkıntılarını dinleyip çözüm noktasında yardımcı olacaklarını belirtti.

 

Daha sonra Tarhan Köyü’nde Vahibe Koşan ve Köye bağlı Zakar Mezrası’nda Nimetullah Dayar’ı ziyaret eden Kaymakam Okumuş, ziyaret ettiği hane halkının sıkıntılarını dinleyip çözüm noktasında yardımcı olacaklarını aktardı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum