Advert
as

Solhan Spor ile Akif Gürgen’in Yolları Ayrıldı

Solhan Spor ile Akif Gürgen’in Yolları Ayrıldı

Voleybol 1. Lig B Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, iki yıldır takımın başında olan Baş Antrenör Akif Gürgen ile yolları ayrıldı.

 

 

Zorlu süreçlerden geçerek geçen sene Baş Antrenör Mehmet Akif Gürgen'le Play Off oynama şerefine kavuşan Solhan Spor, bu sene sezonun bitmesine dört hafta kala sosyal medya hesabından Baş antrenörü Gürgen'le yollarını ayırdığını duyurdu.

Solhan Spor, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama;  

KAMUOYUNA  DUYURU

Baş antrenörümüz Mehmet Akif Gürgen'in kulübümüzle yolları ayrılmıştır. Yeri geldi aşçı oldu, yeri geldi kaloriferci oldu, yeri geldi canını dişine taktı. Kendisine iki yıl ki süreçte göstermiş olduğu özveri, sabır ve büyük emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.”

 SOLHAN SPOR KULÜBÜ

  Baş Antrenör Akif Gürgen'in Sosyal Medyadan yapmış olduğu paylaşım;

“Çarşamba günü maç içinde ve maç sonunda yaşananlardan dolayı takımın salahiyeti açısından ben bıraktım. Bundan sonra önemli olan takımın başarısıdır, insanlar gelip geçicidir, tek önemli olan Solhan Sporun lige çıkmasıdır. Bende iki yıl boyunca yapılanlar için teşekkür ederim. Tüm kalbimle Solhan spora başarılar diliyorum. En iyisini ve en doğrusunu yönetim ve oyuncular play off da yapacaktır.” dedi. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum