Advert
as

Yarım Milyonluk Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Yarım Milyonluk Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan operasyon neticesinde piyasa değeri 500 bin TL olan metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

 

Valilikten yapılan açıklamada, Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince doğu illerinden batı bölgelerine uyuşturucu madde sevkiyatı yapan şahıslara yönelik operasyon düzenlendiği belirtildi.

 

 

Açıklamada, “İlimiz Elazığ yolu üzerinde durdurulan 34… plaka sayılı otobüste bulunan S.P ve F.S isimli İran uyruklu bayan şahıslar ile yapılan mülakatta şahısların şüpheli hareketler sergilemesi ve fiziki yapılarında anormallik olduğu tespit edilmesi üzerine yapılan aramada her iki şahsında bel bölgesinde kemer hizasına sarılı vaziyette toplam 16 paket, piyasa değeri yaklaşık 500 Bin Türk Lirası olan 3 kilo 315,71 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiş, S.P ve F.S isimli şahıslar Emniyet Müdürlüğümüzde yapılan adli işlemlerin ardından çıkarılmış oldukları adli mercilerce tutuklanmıştır. Uyuşturucu Madde Tacirlerine karşı mücadele Bingöl halkımızın da desteği ile artarak, kararlılıkla devam etmektedir” denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum