Advert
as

Solhan Spor, Bulancak Belediye Beton Spor ile Karşılaşacak

Solhan Spor, Bulancak Belediye Beton Spor ile Karşılaşacak

Voleybol 1. Lig B Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, Pazar günü Giresun temsilcisi Bulancak Belediye Beton Spor ile karşılaşacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubu 23.haftasında temsilcimiz Solhan Spor, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından almış olduğu saha kapatma cezası sebebiyle 18 Şubat 2018 Pazar günü yapılacak olan Bulancak Belediye Beton Spor müsabakası saat 14.00’da Muş ili Yeni Kapalı Spor Salonunda yapılacak.

 

Giresun temsilcisi Bulancak Belediye Beton Spor Voleybol Takımı ile yapılan ilk müsabakada temsilcimiz Solhan Spor’un 3-0’lık galibiyeti ile neticelenmişti.

 

Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grupta 22. Haftasını geride bırakan temsilcimiz Solhan Spor 17 galibiyet, 5 mağlubiyet alarak 49 puanla üçüncü sırada yer alırken, rakibimiz Bulancak Belediye Beton Spor ise 5 galibiyet, 17 mağlubiyeti bulunarak 13.225 puanla  On üçüncü  sırada yer alıyor.

 

 

 Solhan haber olarak Pazar günü oynanacak olan müsabakada temsilcimize başarılar diliyoruz.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum