Advert
as

Bingöl’de 10 Askeri Personele FETÖ Gözaltısı

Bingöl’de 10 Askeri Personele FETÖ Gözaltısı

Bingöl’de, FETÖ mensuplarıyla ankesörlü telefonlar aracılığıyla irtibat kurdukları iddiasıyla 10 muvazzaf asker gözaltına alındı.

 

 FETÖ mensuplarıyla ankesörlü telefonla görüşen 10 muvazzaf askere gözaltı

Bingöl’de FETÖ'ye yönelik operasyonda 10 muvazzaf askerin gözaltına alındığı belirtildi.

 

Konu hakkında Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre,  FETÖ askeri yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında polis tarafından, kent merkezinde belirlenen adreslere operasyon düzenlendi.

 

Gerçekleşen operasyonda FETÖ/PDY'nin "mahrem yapısındaki örgüt mensuplarıyla" ankesörlü telefonlar aracılığıyla irtibat kurdukları iddiasıyla 10 subay ve astsubay yakalanıp gözaltına alındı.

 

 

Gözaltın alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum