Advert
as

Solhan İHH’dan Kırtasiye Yardımı

Solhan İHH’dan Kırtasiye Yardımı

Solhan İnsani Yardım Derneği (İHH), 2. dönem eğitim-öğretimin başında da 118 yetim ve ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

 

 

İnsani Yardım Derneği (İHH) Solhan Şubesi,  2. dönem eğitim-öğretimin başında çeşitli okullarda öğrenim gören 118 yetim ve ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu. İHH, eğitim-öğretimin 1.döneminde de 416 yetim ve ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye yardımında bulunmuştu.

 

İnsani Yardım Derneği (İHH) Solhan Şube Başkanı Muhammed Veysi Tunç, “2. Dönem okulların açılması ile birlikte farklı okullarda okuyan 118 yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencinin kırtasiye ihtiyacını giderdik. Yaptığımız her türlü etkinliğin temelinde İslami ve insani kaygıyı taşıyarak ahiret günü ciddiyetiyle teşekkür ve hürmet beklemeden hizmetlerimizi yürütüyoruz.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum