Advert
as

Çalışkan, Gençlik Merkezi Müdürlüğüne Atandı

Çalışkan, Gençlik Merkezi Müdürlüğüne Atandı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde birçok projeyi yürüten Zülfü Çalışkan, Solhan Gençlik Merkezi Müdürlüğüne atandı.

 

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde vekaleten Şube müdürlüğü görevini yürüterek, SODES, FKA, UA ve MEGEP gibi bir çok projeye imza atan, aynı zamanda 2013 yılında kurulan, İlçemizi Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig’de temsil eden Solhan Spor Voleybol Takımının kurucularından olan Çalışkan, İlçe Gençlik Merkezi Müdürlüğü görevine getirildi.

 

Zülfü Çalışkan Kimdir?

 

1980 yılında Solhan Yenibaşak Köyünde dünyaya gelen Çalışkan, İlköğrenimini Solhan Yenibaşak Ortaokulunda, Ortaöğretimi ise Solhan Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı.

1996 yılında Gazi Üniverstesi Teknik Eğitim Fakültesi Metal İşleri Öğretmenliğini kazanarak, 2000 yılında Üniversiteden mezun oldu.

 26.09.2000 de Bitlis T.L. ve E.M.L. ye ataması yapılarak ilk görevine başladı.

 22.07.2005 tarihinde ise Solhan METEM’e atanarak, aynı tarih’te Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi.

01.07.2009 tarihinde Solhan İlçe MEM’de Proje Koordinasyon Merkezine görevlendirilmesi yapıldı. 10.01.2011 tarihinde Vekaleten Şube Müdürü olarak görevlendirilen Çalışkan bugüne kadar Solhan Öğretmen Hüseyin Artunç MTAL müdürlüğü ve Vekaleten Şube Müdürlüğü görevini yürütmekle birlikte görev süresi içersinde; SODES, FKA, UA ve MEGEP kapsamında sayısız projeye imza atmıştır.

Zülfü Çalışkan Evli ve üç (3) çocuk babasıdır.

 

Solhan Haber olarak yeni görevine atanan Zülfü Çalışkanın hayırlı olmasını diliyoruz.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum