Advert
as

İtfaiyeciler Dernekleşti

İtfaiyeciler Dernekleşti

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi’nin fahri başkanlığında Bingöl İtfaiyeciler Arama ve Kurtarma Derneği kuruldu.

 

 

 

Bingöl İtfaiyeciler Arama ve Kurtarma Derneği Başkanı Nadir Kömürboğa, yaptığı açıklamada, amaçlarının birlik ve beraberliği sağlayarak, olumsuz durumlar karşısında daha etkili mücadele etmek olduğunu söyledi.

 

Dernek kapısının tüm itfaiye erlerine açık olduğunu belirten Kömürboğa, şunları söyledi: “Kısa süre önce kurduğumuz derneğimizde merkez ve ilçe belediye itfaiye ekiplerimiz yer alıyor. Dışarıdan da üyelikleri kabul ediyoruz. İleri tarihlerde itfaiye erlerine yönelik değişik yöntemlerde eğitimler düzenleyeceğiz. Bu eğitimler sayesinde daha fazla bilgi ve tecrübe edinerek, olumsuz durumlar karşısında daha etkili mücadele edeceğiz.”

 

İtfaiye erlerinin, yangın olaylarının yanı sıra diğer afet olaylarında da etkin bir şekilde görev aldığını ifade eden Kömürboğa, “Trafik kazaları başta olmak üzere birçok afet olayına müdahil oluyoruz. Bu doğrultuda kendimizi daha fazla geliştirmek, daha etkin mücadele etmek, afet konularında topluma bilinç kazandırmak maksadıyla dernekleştik. Bu oluşumda her alan her bir itfaiye erimiz, olumsuz durumlar karşısında canını dişine takarak mücadele etmiştir, etmeye de devam edecektir. Kurduğumuz dernek aracılığıyla bölgede düzenlenecek eğitimlere aktif olarak katılarak, bilgi ve tecrübemizi genişleteceğiz. Dernek oluşumunda bizlere destek veren, rehberlik eden maddi ve manevi her anlamda yanımızda duran herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Derneğimizin ilimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum