Advert
as

Başkan Sönmez:“İnşaallah Yolun Sonu Efeler Ligi Olur”

Başkan Sönmez:“İnşaallah Yolun Sonu Efeler Ligi Olur”

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig Erkekler kategorisi B Grubunu üçüncü olarak bitirip Play Off müsabakalarına katılmaya hak kazanan temsilcimiz Solhan Spor Voleybol Takımı Kulüp Başkanı Ferhat Sönmez Play Off öncesi gazetemize açıklamalarda bulundu.

 

Solhan Spor Voleybol Takımı Kulüp Başkanı Ferhat Sönmez yapmış olduğu açıklamada,“Ligin başlamasına çok kısa bir süre kala sıkıntılı bir süreç içerisinde devir aldığımız kulübümüzü, yeni yönetimimizle şuan için hedeflenen amaca ulaştırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.  Voleybolu bir amaç değil de araç olarak kullanarak asıl amacımız olan gençlerimizin doğru alanlara kanalize edilmesini sağlamaya çalıştık. Solhan’a gelen takımlara misafirperverlik örneği göstererek ilçemizin tanıtımına katkı sunmaya çalıştık. Ülkemizde tribünlere taraftar nasıl çekilir tartışmaları yapılırken 500 kişilik salona 3000-4000 taraftar çekmeyi başardık. Buraya kadar hedeflediğimiz amaçlara en güzel şekilde ulaştık. Şimdi sırada Sivas ilinde 13-14-15 Mart 2018 tarihlerinde düzenlenecek Efeler Ligi için Play Off Yarı Final organizasyonu var. Yeni Baş antrenörümüz ile yakaladığımız bu güzel hava ile beraber orada da ilçemizi ve ilimizi en güzel şekilde temsil ederek bizlere inanan herkese önce Finali sonra da nasibimizde varsa eğer Efeler Ligini hediye etmek istiyoruz. Kulüp olarak bu noktalara kadar gelmemizde başta bizlere sonsuz güvenen, maddi-manevi katkı sunan, katkı sunulmasına vesile olan Kalkınma Bakan Yardımcımız Sayın Yusuf Coşkun’a, Valimiz Sayın Ali Mantı’ya, Kaymakamımız Sayın Fatih Okumuş’a, İl Belediye Başkanımız Sayın Yücel Barakazi’ye, gece gündüz bizimle olan Belediye Başkanımız Sayın Abdulhakim Yıldız ve Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Nihat Doğu’ya, Arakonak Belde Başkanımız Sayın Mustafa Döner'e, Solhan Spor’umuza maddi ve manevi emek vermiş iş adamlarımıza ve gönüldaşlarımıza, evimizde oynadığımız maçlarda küçücük salonu hınca hınç dolduran taraftarımıza, sahada verdiği mücadele ile şehrimizin ülke tanıtımına katkıda bulunmasına vesile olan koca yürekli sporcularımıza, teknik heyetimize teşekkür etmek istiyorum. İnşallah yolun sonu hepimizin istediği ve mücadele verdiği EFELER LİGİ olur…” ifadelerine yer verdi.

 

Solhan Spor'un Play-Off Programı Belli Oldu

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yapılacak olan 2017-18 Voleybol sezonu 1.lig erkekler yarı final programı çerçevesinde;

Temsilcimiz Solhan Spor'un İlk müsabakası 13 Mart 2018 Salı günü saat 14.00'da Tokat Belediye Plevne ile ikinci müsabakası 14 Mart 2018 Çarşamba günü saat 14.00'da Düzce Belediyesi ile üçüncü müsabakası ise 15 Mart 2018 Perşembe günü saat 11.00'da Balıkesir Bigadiç Belediyesi ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Salonunda yapılacak.

 

Her gruptan 2 takımın finallere katılmaya hak kazanacağı müsabakanın Play Off finalleri ise 20-22 Mart 2018 tarihleri arasında oynanacak. Finallerin oynanacağı yer daha sonra Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından açıklanacak.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum