Advert
as

Öğrencilere Ayakkabı Yardımı

Öğrencilere Ayakkabı Yardımı

Solhan Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Arakonak Belediyesi, Solhan Meslek Yüksekokulu ile Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle öğrencilere ayakkabı yardımı yapıldı.

 

 

28 Ağustos, Veli Tuğa ve Mehmet Akif Ersoy ilk ve ortaokul öğrencilerine Solhan Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Arakonak Belediyesi, Solhan Meslek Yüksekokulu ve Solhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle ayakkabı yardımı yapıldı.

 

Daha önce Arakonak, Asmakaya, Asmakaya Bozkar, Tarhan, Elmasırtı, Eşmetaş okullarına ayakkabı yardımı yapılmıştı. Dün ise 28 Ağustos, Veli Tuğa ve Mehmet Akif Ersoy ilk ve ortaokulunda bu yardımlar devam etti. Bu kapsamda 600’ ün üzerinde çocuğa ayakkabıları teslim edildi. 

 

28 Ağustos Okulunda yapılan yardım programına Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ve kurum amirleri katıldı.

 

Programda konuşma yapan Kaymakam Okumuş,”Oğlak ahırda otu merada" diye bir söz vardır. Allah bütün kullarını, bütün yarattığı mahlûkatın, canlıların rızıklarını vereceğini taahhüt etmiş. Aynı bu anlayışla devletimiz de doğmamış yavrudan, yaşı kemale ermiş artık çok yaşlanmış vatandaşlara kadar bütün yaş gruplarına, bütün herkesin sağlığından, emniyetinden, güvenliğinden, büyümesinden sosyal hayata karışmasına, hayatın idame ettirmesinden, ölmesine, mezarlık sonrası işlerine kadar her şeyine bir kısmı ilçe müdürlükleri üzerinden, bir kısmını ise belediye başkanlıkları üzerinden bu hizmetler yapılıyor.

 

Yani devlet bir iş bölümü yapmış yetkilileri vazifelendirmiş. Bizimde ana vazifemiz sizlerin,  öğrencilerin,  çocukların, bebeklerin, yaşlıların bütün ihyiaçlarını A'dan Z'ye gözetmek, hepsini yapmasak bile, bu kişilerin bütün ihtiyaçlarını yapabileceği güvenli huzurlu bir ortam oluşturmak istiyoruz. Bedava eğitim, bedava sağlık hizmeti sunmak istiyoruz. Sosyal yardımlaşma hizmeti sunmak istiyoruz. Yol hizmeti, içme suyu hizmeti,  elektrik hizmeti sunuyoruz.

 

Bu şekilde dolayısıyla biz sizi sevdiğimiz, sizi düşündüğümüz, sizin halinizi, ahvalinizi düşünmek ve gerekenleri yerine getirmek üzere vazifelendirilmiş olduğumuz için biz buradayız. Dolayısıyla sözün kısası biz sizin hizmetkârınızız.” Şeklinde konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum