Advert
as

Farabi Sağlık Lisesinde Kudüs Etkinliği

Farabi Sağlık Lisesinde Kudüs Etkinliği

Solhan Farabi Sağlık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kudüs’ü Anlamak ve Anlatma etkinliği düzenledi.

 

 

Farabi Sağlık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin düzenlediği Kudüs’ü Anlamak ve Anlatma etkinliğine konuşmacı olarak Solhan İnsani Yardım Derneği (İHH) Başkanı Muhammed Veysi Tunç katıldı.

 

Okul Müdürü Mahfuz Döner, Müdür Yardımcısı Ferit Okuyan ve öğretmenlerin de hazır bulunduğu seminerde açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Döner, Kudüs’ün tarihinden bahsetti. Ardından konuşmacı Muhammed Veysi Tunç sunumunu iki bölüm halinde gerçekleştirdi. İlk bölümde Kudüs’ün semavi dinler açısından önemini anlatırken ikinci bölümde Kudüs izlenimlerinden hareketle güncel meseleler üzerinde durdu. Sıcak ve samimi atmosferde gerçekleştirilen seminer soru ve cevap bölümünün ardından son buldu.

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum