Advert
as

Solhanlı Yıldız’lar Türkiye Yarı Finallerine Adını Yazdırdı

Solhanlı Yıldız’lar Türkiye Yarı Finallerine Adını Yazdırdı

Malatya’da oynanan Badminton Çeyrek Final Müsabakalarında Atatürk Ortaokulu öğrencileri, Türkiye Badminton yarı final müsabakalarına katılma hakkı kazandı.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü’nün 2018 yılı faaliyet programında yer alan, 09 – 11 Mart 2018 tarihleri arasında Malatya Tecde Spor Salonunda yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Badminton Çeyrek Final Müsabakalarında Solhan Atatürk Ortaokulu öğrencileri Türkiye Badminton yarı final müsabakalarına katılma hakkı kazandı.

Malatya Tecde Spor salonunda yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Badminton Çeyrek Final Müsabakalarında Malatya, Şanlıurfa, Gaziantep, Bingöl, Ağrı, Batman, Diyarbakır, Kars, Kilis, Van, Tunceli, Adıyaman, Elazığ ve Mardin illerinden 12 Kız ve 10 Erkek Takımı katıldı. Toplamda 150 sporcunun mücadele ettiği Badminton Anadolu Yıldızlar Ligi Çeyrek Final Müsabakasına Malatya Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Anadolu Yıldızlar Ligi sorumlusu Yalçın Aydın, sporcular, il temsilcileri, antrenörler ve idareciler katıldı.

İlimizi temsilen Solhan Atatürk ortaokulu öğrencileri Malatya da yapılan Türkiye Badminton Çeyrek Final (Malatya Bölge birinciliği) müsabakasında dereceye girerek 05-08 Nisan tarihlerinde Kayseri’de yapılacak olan Türkiye Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Badminton Yarı Final Müsabakalarında da ilimizi temsil edecek. 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum