Advert
as

Jandarma’dan Mesleki Tanıtım Semineri

Jandarma’dan Mesleki Tanıtım Semineri

İlçe Jandarma Personeli tarafından Solhan Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrencilere yönelik mesleki tanıtım semineri düzenlendi.

 

Solhan İlçe Jandarma Personeli, okullarda meslek tanıtım programı kapsamında Solhan Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrencilere Jandarma mesleğini anlattı.

 

İlçe Jandarma personelince yapılan bilgilendirmede öğrencilerin sorunları, geleceğe dair düşünceleri, hayalleri ve bu hayallerine ulaşmada izleyebilecekleri yollar ve bu süreçte başlarına gelebilecek sıkıntıları en az zararla aşma adına bilgilendirmeler yapıldı.

 

 

Görüşme sonunda, öğrencilere İlçe Jandarma’nın kapılarının her zaman açık olduğunu, kendilerinden beklenen istek ve dilekleri için her zaman rahatlıkla gelebilecekleri vurgulanarak, öğrencilere hatıra ve bir anı olması adına hediye verilerek görüşme sona erdirildi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum