Advert
as

“Bir Fidan, Bin Gelecek”

“Bir Fidan, Bin Gelecek”

‘21-26 Mart Orman Haftası’ nedeniyle ‘Bir Fidan, Bin Gelecek’ Ağaçlandırma Projesi kapsamında Bingöl Cumhuriyet Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde fidan dikimi yapıldı.

21-26 Mart Orman Haftası nedeniyle Cumhuriyet kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Bahçesinde fidan dikme programı yapıldı. Programa, Vali Ali Mantı, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Orman İşletme Müdürü İbrahim Börü, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.

5 Bin Adet Dililecek

Orman Haftası nedeniyle Cumhuriyet kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Bahçesinde 80 adet çam ve sedir ağaçları dikildi. Orman haftası kapsamında Okul, Mezarlık ve Parklara toplam 5 bin adet çam ve sedir dikilecek.

Cumhuriyet kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Bahçesinde fidan dikme programından sonra Vali Mantı, öğrenciler ile sohbet etti. Mantı, Öğrencilere gelecekte hangi meslekleri seçeceklerine dair konuşma yaparken kendi okul yıllarından da bahsetti. Mantı; “Sadece imam hatip okuyamadım. Çok istedim ama bizim zamanımızda yoktu. Özellikle kızların okuması lazım. Özellikle imam hatip öğrencilerinden çok şey bekliyoruz" dedi.

 

Program çay ikramından sonra sona erdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum