Advert
as

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Bingöl’de 2018 yılı 2’nci Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

 

Bingöl 2’nci Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Ali Mantı başkanlığında yapıldı. Bingöl Valiliği toplantı salonunda yapılan toplantıda, 2018 yılına ait yatırımcı kamu kurum ve kuruluşlarının ilde gerçekleştirdiği projelerin değerlendirmesinin yanı sıra henüz proje aşamasında olan yatırımların uygulanacağı bölgelere olan katkısı hususunda istişarelerde de bulunularak Koordinasyon Kurulunun karar almasını gerektirecek teklifler görüşüldü.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Ali Mantı, İl Koordinasyon kurulu toplantısının Bingöl’e hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vali Mantı, “Kurul toplantılarımızda ileri sürülen teklifler ve alınan kararlar, kısa bir süre içerisinde kurumlarımız tarafından hayata geçirilmektedir. Bu süre zarfında yapılan ve yapılması planlanan hizmetlere yönelik çalışmalarımız, kurumlarımız arasında işbirliği içerisinde ve koordineli olarak yapılmaktadır. Şu ana kadar gerçekleştirdiğimiz toplantılarda bizlere iletilen hususlara özverili bir şekilde yaklaşılarak farklı bölgelerimizdeki kısmî aksaklıklar çözüme kavuşturulmuş ve çözüme kavuşturulmaya da devam etmektedir. Kurumlarımız, hizmet odaklı anlayış bağlamında çalışmalarını sürdürürken hayata geçirilen ve geçirilmesi planlanan projeler her yıl olduğu gibi bu yıl da rutin bir şekilde yapılmaktadır.” dedi. 

Toplantı, daha sonra yatırımcı Kamu Kurumlarının Bölge ve İl Müdürleri tarafından Bingöl’de devam eden ve yapılması planlanan yatırımlarla ilgili bilgi vermeleri, sorun ve ihtiyaçlarla ilgili konuların görüşülmesi ile devam etti.

Toplantıya Vali Ali Mantı’nın yanı sıra, Bingöl Belediye Başkanvekili Halim Sugü, Vali Yardımcısı Tunahan Çil, İlçe ve Belde Başkanları, İlçe Kaymakamları, meslek odaları başkanları ile yatırımcı kamu kurumlarının bölge ve il müdürleri katıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum