Advert
as

Kız Meslek Lisesinden Kermes Etkinliği

Kız Meslek Lisesinden Kermes Etkinliği

Solhan Kız Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, ilçedeki ihtiyaç sahipleri ile Solhan İHH tarafından Afrika'da açılması planlanan 'Solhan Su Kuyusu' için Kermes düzenledi.

 

 

"Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor" projesi kapsamında Solhan Kız Meslek Lisesi, ilçemizde tespit etmiş olduğu ihtiyaç sahibi ailelere yardım ve Solhan İHH tarafından Afrika’da açılması planlanan ‘Solhan Su Kuyusu’ için okul bahçesinde kermes düzenlendi.

 

Düzenlenen kermese Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, İlçe Müftü Vekili Osman Numanoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhittin Çiftçi, Kurum Amirleri, Öğretmenler, İmamlar, Esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Düzenlenen Kermes vesilesiyle öğrencilerin paylaşma duygularının gelişmesine katkı sağlanacağını belirten Okul Müdür Yardımcısı Selman Boylu; “Yapmış olduğumuz Kermes etkinliğimiz ile “Meslek lisesi öğrencileri ailelerimizle buluşuyor” projesi kapsamında okul öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin tespitleri doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmayı ve Solhan İHH tarafından Afrika’da açılması planlanan ‘Solhan Su Kuyusu’na destek olmayı amaçlıyoruz. Bu etkinliğimizle öğrencilerimizin paylaşma duygularını geliştirerek ihtiyaç sahibi olan kimselere el uzatmalarının gerektiğini, onları anlamak ve onlara yardımda bulunmanın insani bir vazife olduğunu, öğrencilerimize aşılamak. Arkadaşlarımızın çabalarıyla bir nebze olsun ihtiyaç sahiplerine ulaşıp onları mutlu edebiliyorsak ne mutlu bizlere, bu etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve katılımlarından ötürü bu anlamlı projede bizleri yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum