Advert
as

Ünlü Balerin, Nasıl Müslüman Olduğunu Anlatacak

Ünlü Balerin, Nasıl Müslüman Olduğunu Anlatacak

Dünyaca ünlü eski balerin Rabia Christina Brodbeck, nasıl Müslüman olduğunu Solhanlı bayanlara anlatmak için konferans vermek üzere İlçemize geliyor.

 

 

Solhan Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenecek konferansa konuşmacı olarak katılan Rabia Christina Brodbeck, nasıl Müslüman olduğunu Solhanlı bayanlara anlatmak için Belediye Kültür Merkezinde konferans verecek.

 

İsviçreli Balerin Christine nasıl Rabia oldu?

Bir dönemin Dünyaca ünlü balerini Rabia Christina Brodbeck " Balerinden Meleğe Bir Hayat Hikayesi" ile bu ibret dolu hayatını Solhanlı bayanlara aktaracak.

 

İsviçreli bir ailenin ikinci ve son çocuğu olarak gözlerini dünyaya açan, sekiz yaşında bale eğitimi almaya başlayan ve 36 yaşına geldiğinde dünyanın en önemli balerinlerinden biri olarak kabul edilen Christine Brodbeck, New York’ta performans gösterisi yaptığı yıllarda, arkadaşlarıyla yolda yürürken mimarisi farklı bir bina görür. Bir Ramazan akşamı dikkatlerini çeken bu binanın açık kapısından içeri girdiğinde yeni bir hayatın başlangıcına adım atacağını bilemez. Mescid olan binanın girişindeki, “Varlık hiçlikle başlar” yazısı ikinci hayatının kapısını aralar.  İşte o günden sonra Müslüman olan ve Rabia ön adını alan Christine Brodbeck, Solhan Gençlik Merkezi'nin davetlisi olarak Belediye Kültür Merkezinde 19 Nisan Perşembe günü saat 11.00’da düzenlenecek olan  konferansta bayanlara hayat hikâyesini, nasıl Müslüman olduğunu ve İslam’ı seçtikten sonra yaşadıklarını anlatacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum