Advert
as

Yenibaşak İmam Hatip’in Büyük Başarısı

Yenibaşak İmam Hatip’in Büyük Başarısı

Yenibaşak İmam Hatip Ortaokul öğrencileri, kutlu doğum etkinliği kapsamında il geneli düzenlenen siyer yarışmasında sorulan 15 soruya doğru cevap vererek birinci oldu.

 Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında il genelindeki İmam Hatip Ortaokulları arası Siyer Bilgi Yarışması düzenledi.

 

Bingöl Merkez Cumhuriyet Kız Yatılı Ortaokulu`nda düzenlenen ve 13 İmam Hatip Ortaokulu’nun katıldığı Siyer Bilgi Yarışmasına, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Orhan Buğrahan, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

Yarışmada, Solhan Yenibaşak İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, sorulan 15 sorunun tamamını doğru cevaplayarak birinci olurken, 6 okul ise, ikincilik ve üçüncülük için yarıştı. Yedek soruların tamamını doğru cevaplayan Genç Mevlana İmam Hatip Ortaokulu 140 puanla ikinci, Cumhuriyet Kız İmam Hatip Ortaokulu da 13 puanla üçüncü oldu.

 

Yarışmada dereceye giren okullara plaket ve çeşitli hediyeler verilirken, programının sonunda yarışmaya katılan tüm öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum