Advert
as

”Solhan’a Her Zaman Teşekkür Etmek Gerekir”

”Solhan’a Her Zaman Teşekkür Etmek Gerekir”

Muş’taki programından sonra geldiği Solhan’da halk ile bir süre sohbet eden ve 1 Kasım seçimlerine değinen Bakan Yılmaz,”Solhan öyle bir başarı yakaladı ki böyle bir teşekkür yetmez, her zaman teşekkür etmemiz gerekir.”dedi.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Muş’taki programından sonra geldiği Solhan’da vatandaşlarla bir geldi.

 

Çarşı merkezindeki programda Ak Parti ilçe Başkanı Nihat Doğu ve Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, kısa bir selamlama konuşması yaptılar. Doğu; Bakan Yılmaz, Milletvekili Fehmioğlu ve Bakan Yardımcısı Coşkun’a hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, Başkan Yıldız ise öncelikle Yusuf Coşkun’a bakan yardımcılığı görevinin verilmesinden dolayı Bakan Yılmaz’a teşekkür etti. Daha sonra Solhan’da yapılan hizmetlerde desteklerini esirgemeyen başta Bakan Yılmaz olmak üzere Milletvekili Fehmioğlu ve Bakan Yardımcısı Coşkun’a teşekkür etti.

 

Solhan Halkının her zaman yanlarında olduklarını belirten Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Solhan’ın hizmet taleplerinin Milletvekili Fehmioğlu ve Bakan Yılmaz tarafından her zaman desteklendiğini belirten Coşkun, taleplerinin geri çevrilmediğini ve hizmetlerin devam ettiğini ifade ederken, Solhan’ın taleplerinden olan Sağlık Meslek Lisesi’nin de Milletvekili Fehmioğlu ve Bakan Yılmaz’ın desteği ile ilçeye kazandırıldığını aktardı. Bu hizmetlerin Solhan’a hayırlı olmasını dileyen Coşkun, Solhan’ın her zaman birlik ve beraberlik içinde olduğunu ve böyle devam edeceğine inandığını belirtti.

 

1 Kasım seçimlerinden sonra teşekkür etmek için Solhan’a geldiğini belirten Bakan Cevdet Yılmaz,”Solhan öyle bir başarı yakaladı ki böyle bir teşekkür yetmez her defasında teşekkür etmemiz gerekir. Allah hepimizden razı olsun. Seçimlerinde yaptığımız şeyin sonuçlarını bugün daha iyi görüyoruz.  AK Parti güçlü bir şekilde çıkmasaydı, bugün ülkede bir koalisyon dönemine gidilseydi herkes bir tarafa çekiştirseydi emin olun bu günlerimizi çok arardık. Dünyada bir tarafta ekonomik kriz var. Diğer tarafta Suriye başta olmak üzere bölgemizde büyük çalkantılar var. Türkiye'ye dönük birçok terör saldırıları var. Biri dini kullanıyor, diğeri Kürtçülüğü kullanıyor, bir başkası mezhebi kullanıyor. Hepside Türkiye ye saldırma halindeler. Bütün bunları düşündüğümüzde 1 Kasım'da milletimize şükran duyuyoruz. Millet gerçekten ülkenin gidişatını gördü. Tabiri caizse duruma el koydu. Çok büyük bir destek ve siyasi istikrarımızı sağladı. Bu siyasi istikrar olmazsa bugün ne Solhan da ne Bingöl de nede Türkiye de bu ortamı yakalayamazdık. Seçimlerinde bize güç veren bütün milletimize de size de buradan şükranlarımı sunuyorum. Bizde iş başına geldiğimiz günden bu yana tabi Cumhurbaşkanımız devletin başında Başbakanımız hükümetin başında hep birlikte sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz. Elimizdeki bütün güçle vatandaşımıza hizmet etme yolunda gayret içindeyiz.”dedi.

 

 

Sağlık Meslek Lisesi için Yusuf Beyin emeğinin çok olduğunu dile getiren Bakan Yılmaz,” Sağlık Meslek Lisesi için en çok Sağ olsun Yusuf Bey koşturdu. Bu gayretlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum.  Bu vesileyle Yusuf Beyin Bakan Yardımcılığı da hayırlı olsun diyorum. Bu gerçekten Solhanlıların ve Bingöl’ün bir talebiydi. Sadece Solhan’ın değil nereye gittiysek herkes dedi ki bak Yusuf Bey çok koştu, çok uğraştı, az bir farkla kaybetti. Siz Yusuf Bey'i Bakan yardımcısı olarak değerlendirin diye. Her gittiğimiz yerde söylediler bunu, bizde başbakanımıza cumhurbaşkanımıza bunu arz ettik. Onların kararıyla, bizim teklifimizle bu gerçekleşti. Hayırlı mübarek olsun. Son olarak şunu söylemek istiyorum. Özellikle Bingöl'e, Solhan’a söylemek istiyorum. Memleketimizin belli bölgelerinde maalesef huzuru kaçırdılar. Bir takım terör saldırıları var. O konularda da biliyorsunuz bana bir koordinasyon görevi verildi. Hükümetimiz adına Şırnak, Mardin, Sur bölgelerine gidiyoruz. Terörün tahrip ettiği yerleri yeniden inşa edeceğiz. Vatandaşımızın yaralarını sarmaya çalışıyoruz ama oraları görünce gerçekten Bingöl’ün kıymetini daha iyi anlıyoruz. Bingöl halkına, bu huzura sahip çıktığı için özellikle huzura verdiği destek için çok teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum