Advert
as

İHH’dan Suriyeliler İçin Yardım Kampanyası

İHH’dan Suriyeliler İçin Yardım Kampanyası

İHH Solhan Şubesi öncülüğünde gerçekleştirilen ve Solhan Belediyesi ile Eğitim Bir-Sen’in desteğiyle Suriye’deki mazlum halkın giyim ihtiyacını karşılamak için yardım kampanyası başlatıldı.

Solhan Belediye Başkanlığı ve Eğitim Bir Sen’in de desteği ile İHH Solhan Şubesi Koordinatörlüğü’nde başlatılan kampanyanın Suriyeli vatandaşlara giyim yardımını kapsadığı belirtilirken yardımların banka aracılığı ile nakdi yapılabileceği gibi dileyen kişilerin İHH Solhan Şubesi ile de irtibata geçerek yardımda bulunabileceği belirtildi.

 

İHH Solhan Şube Başkanı Muhammed Veysi Tunç,“Suriyeli yetim kardeşlerimiz için başlattığımız etkinlik kapsamında ister nakdi yardım yapabilirsiniz, ister temiz giyilebilecek kıyafet... Nakdi yardımlarınızı hesap numaramıza yatırabilirsiniz. Topladığınız kıyafetleri ise irtibat numaralarından herhangi birine ulaştığınız takdirde biz istediğiniz yerden gelip alırız... Müminler kardeştir ve kardeşlik bedel ister... Dua ile..!”

 

İrtibat numaraları: 0505 830 22 70 – 0553 345 15 90 – 535 461 75 25

 

 

Hesap No: TR 3700 0100 0499 7260 7013 5001

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum