Advert
as

"Bingöl halkına teşekkür ediyoruz"

Peygamber Sevdalıları Platformu Bingöl İl Koordinatörü Cihan Bozaba, düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğinde emeği geçenlere ve programa katılım sağlayan Bingöl halkına teşekkür etti.

Peygamber Sevdalıları Platformu Bingöl İl Koordinatörü Cihan Bozaba, binlerin katılımıyla Şehir stadyumunda gerçekleşen Kutlu Doğum etkinliğinin hazırlanmasında büyük fedakârlıkla emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kutlu Doğum etkinliği sonrasında konuşan Peygamber Sevdalıları Platformu Bingöl İl Koordinatörü Cihan Bozaba, “Elhamdülillah, Peygamber Sevdalıları Platformu olarak geleneksel Kutlu Doğum etkinliğimizi büyük bir coşku ve katılım ile ihya ettik. Adeta bayram havasında geçen etkinliğimiz, çok güzel görüntülere sahne oldu. Küçük çocuklarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız, bayan ve erkek misafirlerimiz… İnanıyorum hepsi orada kendilerini buldular. Bizler imkânlarımız nispetince onların duygularına tercüman olmaya çalıştık.” dedi.

Bu yıl “Vahdet ve kardeşlik Rehberi Hz. Muhammed (sav)” temasını seçtiklerini anımsatan Bozaba, “Programımızda da temaya uygun olarak kardeşlik örnekleri sergilendi. Gerek görsellerimizde, gerekse konuşmalarımızda temaya uygun mesajlar verildi. Etkinliğimizde tekbirler, salavatlar, gözyaşı ve dualar hiç eksik olmadı.” ifadelerini kullandı.

“Peygamber Sevdalıları Platformu iyilik ve hayır seferberliğidir”

Bozaba, “Şu hususu özellikle vurgulamak istiyorum. Peygamber Sevdalıları Platformu iyilik ve hayır seferberliğidir. Bu bir kardeşlik hareketidir. Nitekim bu programımız da gönüllü çalışma ve katkılarla vücuda geldi. Ben Peygamber Sevdalıları Platformu adına bu hayırlı ve bereketli organizasyona gerek yolcu taşıyan, gerek ücretsiz bir takım dağıtım hizmetlerinde bulunan… Kısacası şu veya bu şekilde etkinliğimize katkı sunan ve bu sevdaya büyük bir coşku ile iştirak eden bütün Bingöllü Peygamber âşıklarına teşekkürlerimizi bir borç biliyorum.” diye konuştu.

“Rabbim Muhammedi Sevdamızı ve İslam kardeşliğimizi payidar eylesin”

Bozaba, son olarak şöyle konuştu: “Rabbim Muhammedi Sevdamızı ve İslam kardeşliğimizi payidar eylesin. Kur’an rehberliğinde ve Hz. Muhammed (sav) önderliğinde cennete doğru yürümeyi cümlemize müyesser eylesin. İnanıyorum ki, Müslümanlar olarak vahdet ve kardeşlik müessesesini hakkıyla işletebilirsek, ümmet olarak üstesinden gelemeyeceğimiz sorun ve problem olmayacaktır. Eğer bizler şu fani dünyada Tevhid Bayrağı ve Muhammedi Şemsiye altında bir araya gelirsek, ruzi mahşerde hiçbir gölgenin olmadığı o günde Allah’ın (cc) arşı altında gölgelenecek ve ahirette havz-ı kevserin başında bir araya geleceğiz. Rabbim bu şuur ile hareket etmeyi Müslüman halkımıza nasip eylesin.” şeklinde konuştu.


 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum