Advert
as

İlçemize Yeni Model Oturma Bankları

İlçemize Yeni Model Oturma Bankları

Solhan’ın daha estetik ve güzel görünümü için çalışmalarını sürdüren Belediye, Hastane önündeki parka 4 adet oturma bankı yerleştirerek vatandaşların hizmetine sundu.

 

 

İlçemizin daha estetik ve güzel görünümü için çalışmalarını sürdüren Solhan Belediyesi, Hastane önündeki parka 4 adet yeni model oturma bankı yerleştirerek vatandaşların hizmetine sundu.

Yapılan çalışmayı yerinde gören Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, çalışanlarla bir süre sohbet etti. 

 

İmkanlar doğrultusunda İlçe Milli Eğitim’e kadar yapacaklarını belirten Başkan Yıldız, "Burada, vatandaşlarımızın rahat etmesi için ilk etapta 4 adet yeni model oturma bankı yaptık. Bunun devamı gelecektir. İlçe Milli Eğitime kadar 200 metrede bir yapılacaktır." ifadelerini kullandı. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum