Advert
as

Köylere Hizmet Götürme Birliği Seçimi Yapıldı

Köylere Hizmet Götürme Birliği Seçimi Yapıldı

Solhan Kaymakamlığı, Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) Encümen üye seçimi yaptı.

 

 

Solhan Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) Başkanlığı Encümen üye seçimi yapıldı. Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşen seçime, 27 Köy muhtarı ve İl Genel Meclis üyeleri katıldı.

 

Öncelikle birlik encümeni olmak isteyen muhtar adaylar belirlendi. Seçime 4 köy muhtarı aday oldu. Yapılan oylamada Gelintepe Köy Muhtarı Bahri Tek 13 oy, Demirkapı Köy Muhtarı Kerim Ataş 12 oy, Tarhan Köy Muhtarı Fadıl Köçer 9 oy ve Göksu Köy Muhtarı Saim Kaya 9 oy aldı.

 

Buna göre Gelintepe Köy Muhtarı Bahri Tek ile Demirkapı Köy Muhtarı Kerim Ataş önümüzdeki dönem için KHGB encümen üyeliğine seçildiler.

 

İl Genel Meclisi üyeleri Tayyip Kaya ile Abdurrahim Sayılı ise birlik encümenliğine seçildiler.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum