Advert
as

28 Nisan Katliamında Yaşamını Yitirenler Anıldı

28 Nisan Katliamında Yaşamını Yitirenler Anıldı

İlçemizde 1991 yılında PKK tarafından Öğretmenevi Lokali’ne düzenlenen saldırıda katledilen dört kamu görevlisi için Solhan Hükümet Konağı önünde anma töreni düzenlendi.

 

 

Solhan’da 1991 yılında PKK tarafından Öğretmenevi Lokali’ne yapılan saldırı sonucu katledilen Kaymakam Ersin Ateş, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Türksever, Orman İşletme Şefi Ahmet Yenen ve Orman Muhafaza Memuru Fevzi Kaplan için Kaymakamlık tarafından anma programı düzenlendi.

 

28 Nisan 2016 Perşembe günü saat 11.00’de Hükümet Konağı Bahçesindeki töreninin ardından Solhan Merkez Ulu Cami'nde öğle namazına müteakiben Kur’an-ı Kerim tilaveti ve okutulan mevlidin ardından, İlçe Vaizi Osman Numanoğlu tarafından dua edildi. Merkez Ulu Cami'nde okunan Mevlit ve Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra davetlilere öğle yemeği ikramında bulunulmasıyla program sona erdi.

 

Anma törenine, Kaymakam Fatih Okumuş, Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Celal Aygül, Bingöl Adli Yargı İlk Derece Adalet Komisyonu Başkanı Hasan Demirtaş, Bingöl 2.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali Kara, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Yarbay Şenel Eker, Binbaşı Melih Doğruel, Garnizon Komutanı Mehmet Güler, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, kamu kurum amirleri ile vatandaşlar katıldı.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum