Advert
as

İlçemizde 19 Mayıs Kutlamaları Yapıldı

 İlçemizde 19 Mayıs Kutlamaları Yapıldı

19 Mayıs Gençlik Bayramının yıldönümü tüm Türkiye'de olduğu gibi ilçemizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

 

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen, Gençlik ve Spor Bayramı Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonundaki kutlama töreni İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Program, 4x20 metre engel yarışı, okullar arası halat çekme, liseler arası çuval yarışı,  Solhan Belediyesi  Yöresel  halk oyunları gösterisi, Mahalli sanatçı Murat Çiftçi ve  Yunus  Kapağan ekibinin konseriyle devam etti.

Gençlik ve spor bayramı programı kapsamında düzenlenen yarışlarda dereceye giren sporcu ve takımlara protokol tarafından ödülleri verildi.

 

Kapalı Spor Salonunda yapılan programa Kaymakam Fatih Okumuş, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mehmet Güler, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Değiş, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, Emniyet Müdürü Hasan Soydaş, kurum amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum