Advert
as

Memur-Sen Başkanı Yalçın’dan Solhan’a Ziyaret

Memur-Sen Başkanı Yalçın’dan Solhan’a Ziyaret

Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve beraberindekiler Solhan Eğitim Bir-Sen İlçe Yönetimi ile Solhan’da bir araya geldi.

 

 

 

Bingöl Eğitim Bir Sen Şubesinin yeni hizmet binasının açılışını yapmak ve konferans vermek için Muş’tan ilçemize gelen Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Solhan Eğitim Bir-Sen İlçe Yönetimi ile bir araya geldi.

Başkan Yalçın ve beraberindekiler ilçe sendika üyeleriyle bir süre sohbet ettikten sonra Bingöl Eğitim Bir-Sen Şubesinin yeni hizmet binasının açılışını yapmak ve konferans vermek için Bingöl’e geçti.

 

Hizmet binası açılışında konuşan Başkan Yalçın “Mekânlarımızı gençlerin, insanların gelebilecekleri ve kültürel olarak beslenebilecekleri bir boyuta taşımalıyız. Unutmayalım ki, mekânları değerli kılan, içinde üretilen hizmetlerdir. Yoksa bu tip mekânların bizim nazarımızda hiçbir ehemmiyeti yok” dedi.

 

 

Bingöl Şubesi’nin yeni hizmet binası dualarla açıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlayan açılışa Genel Başkan Ali Yalçın, Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Genel Başkan yardımcıları Ramazan Çakırcı, Şükrü Kolukısa, Hasan Yalçın Yayla, Atilla Olçum, Genç Memur-Sen Başkanı Eyüp Beyhan, Memur-Sen Bingöl İl Temsilcisi Mücahit Çelik, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Yunus Kava ve çok sayıda davetli katıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum