Advert
as

Vergi Rekortmenleri Açıklandı

Vergi Rekortmenleri Açıklandı

2015 yılı vergilendirme dönemi yıllık gelir vergisi rekortmenleri açıklandı. Buna göre gelir vergisi birincisi Mehmet Dümer oldu.

 

 

Solhan Malmüdürlüğünce 2015 yılına ilişkin mükelleflerin mal ve hizmet üretimi gibi faaliyetleri sebebi ile elde ettikleri kazançları üzerinden yıllık gelir vergisi beyannamelerine göre en çok vergi tahakkuk edenler listesi oluşturuldu.

 

Buna göre Müteahhit işiyle uğraşan Mehmet Dümer, 2015 yılı Solhan Gelir Vergisi şampiyonu oldu. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Cevat Çiftçi gelir vergisi sıralamasında ikinci olurken, İnşaat malzeme satışını yapan Halim İlkyaz ise üçüncü oldu. Mobilya ve Beyaz Eşya satıcısı Ahmet Sönmez dördüncü sırada yer aldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum