Advert
as

Bin-Çev-Bir Toplantısı Yayladere’de Yapıldı

Bin-Çev-Bir Toplantısı Yayladere’de Yapıldı

Bingöl Yerel Yönetimler Çevre Hizmet Birliği (Bin-Çev-Bir) 2016 Olağan Meclis Toplantısı, Yayladere Belediye Başkanlığı ev sahipliğinde Yayladere ‘de gerçekleştirildi.

 

 

 

 

Bingöl, Solhan, Genç, Karlıova, Sancak, Ilıcalar ve Arakonak belediyelerinden oluşan Bin-Çev-Bir toplantısı geçtiğimiz hafta içinde Yayladere Belediye Başkanlığı ev sahipliğinde Yayladere’de gerçekleştirildi.

 

Toplantıya Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakgazi, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, Genç Belediye Başkanı Mehmet Hadi Topraktan, Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, Sancak Belediye Başkanı Nusret Koçin, Ilıcalar Belediye Başkanı Mehmet Akif Günerigök ve Adaklı Belediye Başkanı Zeki Işık katıldı.

 

Birlik Başkanı Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakgazi öncülüğünde gerçekleştirilen 2016 Olağan Meclis Toplantısı’nda birlik gündeminde yer alan Karlıova Belediyesinin birliğe alınması, Birlik seçimlerinde tekrar Yücel Barakazi’nin Birlik Başkanı olarak seçilmesine karar verildi.

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum