Advert
as

Solhanlı Öğrenciler, Resim Yarışmasında Birinci Oldu

Solhanlı Öğrenciler, Resim Yarışmasında Birinci Oldu

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda’ Yarışması’nda Solhan birinci oldu.

 Genç nesillerin resim üzerinden gıda güvenirliliğine dair bilgi ve birikimlerini, beklenti ve hayallerini yansıtabilecekleri bir paylaşım platformu oluşturmak ve kamuoyunda gıda güvenirliliği ile ilgili farkındalıkları geliştirmek amacıyla yapılan ‘Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda-Ulusal Çocuk Resim Yarışması’ yarışması sona erdi. İl bazında yapılan yarışmada ilk üç dereceyi Solhan Atatürk okulu öğrencileri aldı.

 

Konuyla ilgili Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “İlimizde yapılan değerlendirmesinde Bingöl İlinde sıralamaya giren ilk üç öğrencinin ödülleri Gıda ve Yem Şube Müdürü Ercan Kaplan, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Tuncay Çiftçi, Solhan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şakir Tunç, Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi Aktaş ve Solhan Atatürk İ.O. Müdürü Nevzat Göztaşı ile Okul Öğretmenleri ve öğrencilerin iştirak ile Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda-Ulusal Çocuk Resim Yarışmasında 1. olan Nisa Irmak Tokur’a Vestel V Tab.7 Lite III + Kılıf + Desibel K500 Bluetooth Kulaklık, 2. olan Seda Tuğa’ya ‘Vestel V Tab.7 Lite III + Kılıf’ 3.olan Ferhat Sönmez’e ise ‘Desibel K500 BLUETOOTH Kulaklık’ hediye edildi” denildi.

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum