Advert
as

Çağrı-Der, Yardımlarına Devam Ediyor‏

Çağrı-Der, Yardımlarına Devam Ediyor‏

İlçemizde faaliyet yürüten Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi Çağrı-Der, Ramazan ayında yardım faaliyetlerine devam ediyor.

 

 

İlçemizde hayırlı faaliyetler sürdüren Solhan Çağrı-Der, Ramazan ayında yardım faaliyetlerine devam ediyor.

 

Yaptığı yardım faaliyetleriyle ilgili yapılan açıklama yapan Dernek Sekreteri Ayhan Erkmen;” Ramazan ayının bereketi, hayırsever halkımızdaki duyarlılık ve ilgi ile şimdiye kadar 100’ün üzerinde muhtaç ve mağdur aileye yardım etmiş bulunmaktayız. Bu sene bir hayırseverin desteği ile Arakonak beldemizde de 16 muhtaç aileye yardım ulaştırdık. Dernek olarak Ramazan’ın son gününe kadar yardımları ulaştırmaya devam edeceğiz. Derneğimize, yardımları mağdurlara ulaştırma konusunda talep olması halinde yardımcı olmaya hazır olduğumuzu belirtiyoruz. Bize yardımda bulunan, bize destek olup hizmet eden ve bizlere dua eden herkese teşekkür ediyoruz. Hayır adına kim bir adım atmışsa Yüce Rabbimiz kendisinden razı olsun. Bizler veren ile alan el, sağ el ile sol el arasında köprü olma misyonumuza devam edeceğiz.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum